Dakdekkersbedrijf Jacobs bestaat 25 jaar!

Wij zijn uw ECB Specialist!

Vol trots mogen wij zeggen dat Dakdekkersbedrijf Jacobs 25 jaar bestaat.  

 Dit succes hebben wij te danken aan het feit dat wij met hart en ziel achter het product, ECB dakbedekking, staan wat we al meer dan 40 jaar verwerken.

We kunnen dus met recht zeggen specialist te zijn. 


Ons personeel is zeer begaan met het bedrijf en zij zijn echte vakmannen op het gebied van ECB verwerking. Wij beschouwen ieder dak als dat van ons zelf!

Vakbekwaam personeel en een trouwe klantenkring is de basis van ons bedrijf. 

 

Dakdekkersbedrijf W. Jacobs vanuit de lucht!

Dakdekkersbedrijf W. Jacobs van bovenaf!

 

Dakdekkersbedrijf W. Jacobs vanuit de lucht!

Dakdekkersbedrijf Jacobs van bovenaf!

 

 

Hieronder in het kort wat wij voor u kunnen betekenen: 

Nieuwbouw 
Nieuwbouw
Onze ECB dakbedekking is uitermate geschikt voor nieuwbouw, omdat de dakbedekking in het bezit is van KOMO attest en het DUBO keurmerk, hét keurmerk voor duurzame bouwproducten. De dakbdekking wordt zonder open vuur aangebracht en voldoet dus aan de NEN 6050. De dakbanen worden door ons van te voren ingemeten en in onze werkplaats op maat gemaakt, hierdoor kunnen we snel en efficient te werk gaan en hebben we bijna geen afval op het werk. Onze dakbdekking is op elke ondergrond aan te brengen door mechanische bevestiging, door te kitten of te verlijmen.

Renovatie 
Renovatie
Wanneer een dak versleten is kan men kiezen voor twee opties, te weten: het dak overlagen of het oude daksysteem verwijderen en in zijn geheel opnieuw aanbrengen. Wanneer wordt gekozen om het oude daksysteem te overlagen wordt door ons de oude dakrkandafwerking verwijderd en wordt de dakbedekking in de nek doorgesneden om zo de evt. aanwezige spanning van de dakbedekking te halen. Vervolgens wordt de oude dakbedekking overlaagd door onze ECB dakbedekking en voorzien van een nieuwe dakrandafwerking. Ter plaatse van de afvoeren wordt de dakbedekking wel weggehaald, zodat hier nog wat extra diepte wordt gecrëeerd en het water beter weg loopt. Ook kan gekozen worden voor het verwijderen van het oude daksysteem en in overleg met ons kan gekozen worden voor een isolatiemateriaal met de juist isolatiewaarde.
 

Goten 
Goten
Onze ECB dakbekking is uitstekend geschikt voor het verlijmen van zowel bestaande als nieuwbouw goten. De ontvouwen maat van de goot wordt van te voren gemeten en vervolgens worden de banen, die op de werkplaats op maat gemaakt zijn, volledig verlijmd aangebracht. Als randafwerking kan gekozen worden voor diverse soorten daktrimmen of fraaie kraaldaktrimmen. 

Vijvers & Zwembaden 
Vijvers & Zwembaden
ECB folie wordt door ons ook regelmatig toegepast in zwembaden en vijvers. Voor beiden gelden eigenlijk dezelfde verwerkingsrichtlijnen. Eerst wordt door ons de bodem gemaakt zoals bij een gewoon dak. Voor de ondergrond geldt, hoe strakker de ondergrond, hoe strakker wij ons materiaal aan kunnen brengen. Vervolgens worden de randen volledig verlijmd en homogeen aan de bodembanen gelast. Boven op de rand van de bak bevestigen wij een "foliehoek", deze hoek is gemaakt van dezelfde folie als onze dakbdekking, waar wij onze dakbdekking waterdicht op "föhnen".

Stalbouw 
Stalbouw
Onze dakbekking is zoals hierboven al aangegeven is natuurlijk een uistekende dakbedekking om goten te bekleden tussen de stallen in, maar ook een luchtwasser bekleden behoort tot de mogelijkheden. Voordeel wat onze dakbedekking heeft vergeleken met andere soorten dakbdekkingen is dat ECB folie zuurbestendig is, wat een absolute vereiste is bij luchtwassers.